Omlet Bloggen

25% rabatt på ferskenfargede Bolster-senger, bare i en begrenset periode!

? Sommerspesial! ?

Få 25% rabatt på ferskenfargede Bolster-senger, bare i en begrenset periode. Denne premium memoryfoam madrassen er det beste du kan gi kjæledyret ditt; den former seg rundt din pelskledde venn og gir kompromissløs støtte for dype, søte drømmer. Denne ferskentonen er den perfekte fargen for å gjøre hjemmet ditt litt mer sommerlig!

Vilkår og betingelser
Kampanjen løper fra 04.06.20 til midnatt den 09.06.20, så lenge lageret rekker. Man trenger ikke å benytte seg av en rabattkode for å få dette tilbudet, rabatten er allerede trukket fra produktene i nettbutikken. Tilbudet inkluderer alle ferskenfargede Bolster-senger for hunder og katter. Alle Bolster-senger i grønn og grå er ekskludert. Gjelder så lenge lageret rekker. Omlet Ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst. Rabatten kan ikke benyttes på leveringskostnader, allerede rabatterte varer eller sammen med andre tilbud.

This entry was posted in Hunder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *