Det er ventetid pÄ grunn av hÞy etterspÞrsel. Se vÄr leveringsside for mer informasjon.

Omlet Bloggen

25% rabatt pÄ ferskenfargede Bolster-senger, bare i en begrenset periode!

🍑 Sommerspesial! 🍑

FÄ 25% rabatt pÄ ferskenfargede Bolster-senger, bare i en begrenset periode. Denne premium memoryfoam madrassen er det beste du kan gi kjÊledyret ditt; den former seg rundt din pelskledde venn og gir kompromisslÞs stÞtte for dype, sÞte drÞmmer. Denne ferskentonen er den perfekte fargen for Ä gjÞre hjemmet ditt litt mer sommerlig!

VilkÄr og betingelser
Kampanjen lÞper fra 04.06.20 til midnatt den 09.06.20, sÄ lenge lageret rekker. Man trenger ikke Ä benytte seg av en rabattkode for Ä fÄ dette tilbudet, rabatten er allerede trukket fra produktene i nettbutikken. Tilbudet inkluderer alle ferskenfargede Bolster-senger for hunder og katter. Alle Bolster-senger i grÞnn og grÄ er ekskludert. Gjelder sÄ lenge lageret rekker. Omlet Ltd. reserverer seg retten til Ä trekke tilbake tilbudet nÄr som helst. Rabatten kan ikke benyttes pÄ leveringskostnader, allerede rabatterte varer eller sammen med andre tilbud.

This entry was posted in Hunder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *