Omlet Bloggen

Fido Nook vs. Fido Studio – Hvilket passer deg best?

Et lite barn ligger på sofaen og kaster en ball til den lille hunden sin med lyseblått halsbånd og brun, krøllete pels. I bakgrunnen ser man hundeburet Fido Nook fra Omlet.

Å ha et eget bur til valpen eller hunden din kommer med mange fordeler. Det skaper en plass som er noe mer enn bare en seng på gulvet, og er en helt egen plass hunden kan gå til når han eller hun blir sliten. Dette er perfekt for de stundene en liten valp føler seg overveldet av omgivelsene og støyet i huset, og bare ønsker å få litt tid alene. Hundeburet vil også holde unge hunder trygge dersom du skal til en plass som ikke tillater hunder. I tillegg til dette kan buret forbedre hundens søvnkvalitet, det passer ypperlig til valpetrening, og hunden blir mer selvstendig. Og viktigst av alt, så elsker de fleste hunder det!

Omlet har to flotte løsninger for de som ser etter et bur til hunden de har fra før, eller valpen de snart skal få: Fido Studio og Fido Nook. Begge kommer i to størrelser som passer de fleste hunderaser, og med en valgfri garderobe som gir deg lagringsplass til alle hundens eiendeler. Klesskapet kan videre skreddersys med hyller, kroker, garderobestang og et speil, slik at hunden kan sørge for at dagens antrekk ser pawfekt ut før dagens tur til parken!

Både Fido Nook og Fido Studio er moderne, stilige burløsninger, men hva er forskjellen mellom dem? Her er de viktigste tingene å notere seg når du skal velge den som passer deg best:

  • I Fido Studio er buret helt integrert i møbelet, mens Nook lar deg ta det ut. Den enkle løse-mekanismen i Nook gjør det mulig for deg å låse buret på plass når du bruker møbelet, og fjerne det når valpen er fullvoksen.
  • Nook passer ikke bare utmerket sammen med resten av interiøret ditt, men muligheten til å løsne og fjerne buret betyr at du kan ta det med deg i bilen for å holde hunden trygg på reise, og gjør det også lettere for hunden å tilpasse seg når dere tilbringer helgen på en ny plass.
  • Både Studio og Nook kommer i en klassisk hvitfarge som glir rett inn i ethvert hjem. Studio er også tilgjengelig i fargen valnøtt.
  • I Fido Nook kan du bare åpne døren til buret på forsiden. Med Studio-modellen kan hunden gå inn i buret enten fra forsiden eller fra siden. Dette er svært praktisk hvis du ønsker å plassere Fido Studio på en trang plass.
  • Hvis du bestemmer deg for å fjerne buret fra Nook når hunden din er ferdigtrent og du føler han eller hun ikke trenger det lenger, så vil Nook’en fremdeles ha plass til hundesengen.
  • Uten buret i Nook kan du videre skreddersy det lille ‘rommet’ med våre luksuriøse gardiner. Dette vil skape et skille mellom hundens egne ‘hule’ og verden rundt, og hunden vil definitivt verdsette å få litt privatliv.
  • Selv om produktene er svært like, så ser de litt forskjellige ut, og du vil kanskje foretrekke den ene over den andre. Det går helt fint, og du trenger ikke å begrunne valget ditt – vi dømmer ingen!

Uansett om du bestemmer deg for å gå for en Studio eller en Nook, så er vi sikker på at hunden din vil elske å ha en plass for seg selv, og at du vil elske utseendet og hvor praktiske Omlets hundeprodukter er, for ikke å glemme muligheten til å lagre alle hundens saker og ting i den integrerte garderoben!

En liten hund med brun, krøllete pels og halsbånd ligger inni sitt Fido Studio hundebur fra Omlet.En hund som ligger på hundesengen i sitt Fido Nook hundebur fra Omlet.

This entry was posted in Hunder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *