Omlet Bloggen

Bli en Omlet-partner og tjen kommisjon – Spørsmål og svar (FAQ)

Når du samarbeider med Omlet kan du tjene 5% på hvert salg du henviser til Omlet via din nettside, blogg eller konto på sosiale media.

Det gjøres enkelt ved å legge en personlig link på din plattform. Klikker noen på linken og legger inn en bestilling gir vi deg kommisjon for salget!

Hva er fordelene med Omlets samarbeidsprogram?

  • Først av alt, så er dette en mulighet til å få lettjente penger fra minimalt med arbeid. Du får muligheten til å gjøre nettsiden, bloggen eller epost-kampanjene dine til en inntektskilde.
  • Det koster ingenting å bli en del av partnerprogrammet, og du kan begynne å tjene penger med en gang.
  • Du kan promotere produktene våre uten å måtte føre et varelager, så det er ingen risiko for deg.
  • All kommunikasjon med kunder, frakt og retur tas hånd om av Omlet og vårt in-house kundeservice-team.
  • Du kan velge hvilke produkter du ønsker å annonsere for til dine følgere eller kunder, og hvordan du ønsker å promotere dem. Du kan endre linkene avhengig av sesong, eller endre linken for et banner når du selv måtte ønske.

Hvorfor reklamere for Omlets produkter?

Omlets produkter gjenkjennes raskt og skiller seg ut på markedet når det kommer til design og kvalitet. Vi jobber aktivt med- og investerer i merkevare- og produktbevissthet, og når kundene dine ser Omlets produkter på din plattform er det stor sannsynlighet for at de allerede har hørt om merket.

Vi har et team av produktdesignere som konstant jobber med å utvikle nye produkter, så det vil alltids være noe spennende du kan vise kundene/følgerne dine.

Hvordan setter jeg igang?

Lag en Omlet-konto og logg inn her. Klikk på “Partnerprogram”-knappen i menyen på venstre side av skjermen. Du vil da kunne skrive inn informasjonen for nettsiden der du publiserer samarbeids-linkene dine. Dette kan også være en konto på sosiale media!

Så snart dette er ordnet vil et oransje banner dukke opp på toppen av skjermen når du er inne på Omlets nettside. Gå inn på siden du ønsker å linke til på plattformen din, for eksempel Autodoor-siden. Klikk på Link til denne siden, og systemet lager en link og HTML du kan kopiere og lime inn på nettsiden din.

Du kan også laste ned bannere som du kan bruke på nettsiden din. For øyeblikket er disse bare tilgjengelige for produkter til høns, katter og hunder.

Hvordan vet dere hvilke bestillinger som kommer fra meg?

Linken du lager når du klikker på det oransje banneret er unikt og inneholder informasjon om nettsiden din. Når noen klikker på linken fra din side vet Omlet at personen er sendt til nettbutikken fra deg. Selv om de skulle forlate Omlets nettside og komme tilbake igjen vet vi at de opprinnelig fant oss via deg. Dette fungerer i opptil 60 dager fra det første klikket på linken.

Du vil motta din samarbeids-kommisjon på alt kunden kjøper på Omlets nettside innen denne perioden på 60 dager. Kunden må ikke kjøpe produktet du linker til for å få kommisjon, og vi vil kunne spore din partner-ID mens kunden klikker seg rundt på nettsiden vår. Det betyr at selv om de klikket på en link som originalt ledet til Autodoor-siden og ender opp med å kjøpe et Eglu Go bur til smådyr, så vil du fremdeles få din partner-kommisjon.

Du kan lage så mange linker du vil til så mange sider du måtte ønske.

Systemet vil spore antallet klikk på linker, hvor mange som har sett bannerne, bestillinger og kommisjon, og du vil kunne se hvor kommisjonen din kommer fra og hvor mange klikk hver enkelt link får på din Omlet-konto, slik at du finner ut hva som fungerer best.

Hvordan får jeg betalt kommisjon?

Når du har opptjent kommisjon kan du be om å få det overført til din PayPal- eller bankkonto. Kommisjonen utbetales 30 dager etter at bestillingen har blitt sendt til kunden du sendte vår vei (30-dagers ventetid er for at kunden skal kunne returnere et produkt i opptil 30 dager dersom de ikke er fornøyde). Vennligst merk at kommisjonen på 5% kalkuleres basert på bestillingens verdi uten MVA, og at leveringskostnadene ikke er en del av kommisjonsutregningen.

Må jeg ha en spesifikk nettside for å bli en samarbeidspartner?

Nei, du kan ha hvilken som helst nettside, blogg eller sosiale media-konto så lenge det ikke har innhold som på noen måte er ulovlig, skadelig, truende, uanstendig, trakasserende, diskriminerende, æreskrenkende eller på noen måte motstridende; støtter eller fremmer vold, terrorisme eller noen andre kriminelle aktiviteter; er seksuelt eksplisitt; eller krenker, bistår eller oppfordrer brudd på immaterielle rettigheter tilhørende noen part.

This entry was posted in Kjæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *