Omlet Bloggen

Skjem bort kjæledyret til sin helt egne sofa – nå med 250,- kr rabatt

Minske trekk, skitt og forstyrrelser og forbedre søvnkvaliteten til kjæledyret ditt i samme slengen ved å heve sengen deres opp fra gulvet med de stilige Fido og Maya sofarammene. For øyeblikket får du 250,- kr i rabatt på alle sofarammer, så dette er muligheten du har ventet på for å skjemme vekk katten eller hunden din til sin helt egne sofa!

Vilkår og betingelser
Rabatten på 250,- kr for sofarammer løper fra 18.06.20 til midnatt 23.06.20. Ingen rabattkode kreves, prisene er allerede nedsatt i nettbutikken. Tilbudet inkluderer Fido hundesofa-ramme i størrelsene small og medium og Maya kattesofa-ramme i størrelsene small og medium. Tilbudet ekskluderer senger uten sofaramme. Gjelder så lenge lageret rekker. Omlet Ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst. Tilbudet kan ikke benyttes på leveringskostnader, allerede rabatterte varer eller sammen med noen andre tilbud.

This entry was posted in Hunder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular Posts