Omlet Bloggen

7 grunner til at hunden din trenger en sofa-seng

1. Hunden din slipper trekk

Du ville nok blitt overrasket over hvor trekkfullt et hus kan være hvis du ligger lavt og har sengen liggende rett på gulvet. Søvnen til hunder blir påvirket av gufs av kjølig luft fra åpne dører og dårlig isolerte vinduer, og vi vet alle hvor viktig søvn er! Ved å heve sengen til kjæledyret ditt opp fra bakken slipper de å ligge på det kalde gulvet, og du minimerer det kjølige trekket som går rett over sengen.

2. Enkelt å gå inn og ut

Mange eldre hunder sliter med smertefulle ledd som gjør det vanskelig for dem å bevege seg vertikalt, enten det er å gå opp og ned trapper, eller å komme seg ut av en lav seng. Ved å heve sengen litt opp fra bakken kan hunden din bokstavelig talt gå rett inn og ut når de ønsker, samtidig som at presset på leddene reduseres. Dette gjør det mindre smertefullt å legge seg ned og å stå opp for eldre hunder, og forhindrer fremtidige problemer for yngre hunder.

3. Forbedret luftstrøm

Med en opphevet sofa-seng kan luft sirkulere på alle sider av hundesengen. Denne luftstrømmen holder også sengen mer hygienisk siden den hindrer mugg og lignende fra å formere seg i fuktige områder, og det er også utrolig enkelt å tørke av overflatene på Fido hundesofa-ramme med en fuktig klut og eventuelt vaskemiddel som er trygt for dyr, dersom det trengs. Luftstrømmen bidrar også til at hunden din holder seg varm om vinteren og nedkjølt på varme sommerdager.

4. Forbedret søvnkvalitet

Sofa-senger reduserer mengden støv som kommer oppi- og rundt hundesengen. Skitt og støv kan irritere kjæledyret ditt og gjøre sengen mindre komfortabel, noe som kan redusere søvnkvaliteten deres. En opphevet seng sørger også for fast, jevn støtte for hunden, slik at du kan være sikker på at de får sin velfortjente skjønnhetssøvn.

5. Mer plass til alle

Frigjør mer plass på sofaen ved å gi hunden sin egen! Selv om kos på sofaen er en av fordelene med å ha hund, så er det enkelte dager dere begge bare ønsker å ha litt alenetid – du får ingen skyldfølelse av å forvise hunden fra sofaen din når du vet at hunden har sin helt egne hundesofa de kan slappe av på!

6. Å sole seg blir enklere

Hvis du har en hund som elsker å sove i sola, så er det utrolig flott å kunne flytte sengen ut til hagen uten å måtte bekymre seg for om hundesengen blir fuktig. Hundesofaen løftes enkelt til terassen eller til og med hagen, og hunden din får virkelig en komfortabel plass de kan nyte sola fra.

7. En passende trone for kongen/dronningen

En hund som leder hverdagene dine burde ikke nøye seg med et teppe på gulvet når kvelden nærmer seg – gi husets hersker tronen de fortjener!

 

This entry was posted in Hunder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *