Omlet Bloggen

Våre favorittgodbiter til kjæledyrene denne sommeren – 100,- kr rabatt når du handler godbiter for 350,- kr

Akkurat nå får du 100,- kr rabatt når du handler godbiter for 350,- kr eller mer til kjæledyrene dine! Bruk rabattkode GODBIT100 i kassen. Nedenfor har vi valgt ut noen av våre favorittgodbiter vi er helt sikre på at kjæledyrene dine vil elske, men det er mye mer å velge mellom på vår nettside!

HØNS

Naturals jordbærhjerter for høns 120g fra Omlet.
Nature's Grub frukt- og bærblanding - 1,2 kg fra Omlet.
Omlet økologisk blandet korn - 10kg

Naturals jordbærhjerter for høns

Vis hønene dine hvor mye du bryr deg om dem ved å gi dem (jordbær) hjertet ditt! Disse hard-stekte kjeksene er tilberedt med 100% naturlige ingredienser og toppet med deilige jordbærbiter, og vil blidgjøre selv de mest kresne hønene.

Nature’s Grub frukt- og bærblanding

Nature’s Grub frukt- og bærblanding er et tilskudd til kosten for høner og småfugler i hagen. Blandingen består av frø, kokte kornarter, bær og tørket frukt og er en velsmakende og energirik godbit som hønene vil like.

Omlet økologisk blandet korn

Hønene er gale etter korn og det er utmerket å gi til sultne høner som et ettermiddagsmåltid. Det vil gi eggeplommene en fin gulfarge også!. Eggcellent!


KATTER OG HUNDER

Luksus Pawsecco Pethouse - rosévin - 250ml fra Omlet
Leaps & Bounds Woof Bar - peanøtt/sjokolade og melkesjokolade fra Omlet
Natural Eats godbiter - kyllingstriper 80g fra Omlet

Luksus Pawsecco Pethouse rosévin

Inkluder kjæledyret ditt på valentinsdagen med deilig Pawsecco rosévin for katter og hunder. Denne alkoholfrie blandingen av hylleblomst og brennesler er rik på vitaminer og mineraler, og passer utmerket som en helge-godbit!

Leaps & Bounds Woof barer

Leaps & Bounds Woof bar er et trygt og deilig alternativ til sjokolade, bare for hunder. Perfekt som belønning når du trener hunden eller hvis du bare vil gi den noe ekstra av og til!

Natural Eats katte- og hundegodbiter

Disse katte- og hundegodbitene er uimotståelige, deilige godbiter for hunder laget av helt naturlige ingredienser. De er fri for korn og gluten, har et lavt fettinnhold og er laget av ekte kjøtt!


KANINER & SMÅDYR

Naturals festlig kake til smådyr fra Omlet
Beaphar knaskepinner med grønnsaker og bær fra Omlet
Høstfest-ring for hamster og ørkenrotter fra Omlet

Naturals festlig kake til smådyr

Denne kaken inneholder verken melkeprodukter eller tilsatt sukker – bare 100% naturlige ingredienser. Kakens ytre lag og lokk består av spiselige cellulosefiber-vegger, og er dekket av smakfull gulerot og kokosnøtt, toppet med urte- og grønnsaksballer, samt blomsterblader. Inni alt dette gjemmer det seg en herlig urtesalat-blanding kjæledyret ditt vil elske å gnage på.

Beaphar knaskepinner for gnagere

Beaphar knaskepinner til smådyr er en kombinasjon av naturlige ingredienser og tilsatt vitaminer, slik at kjæledyret ditt ikke bare får en velsmakende godbit men også ekstra helsemessige fordeler i hver bit. Pinnene inneholder korn, frø og grønnsaker av høy kvalitet og er bakt tre ganger for å sikre ekstra hardhet for viktig tannpleie.

Høstfest-ring for hamstere og ørkenrotter

Hamster og ørkenrotter kommer til å like å tygge på denne godbiten. Høstfest-ringen er en naturlig godbit for små dyr og inneholder frø, nøtter, korn og honning, kjempegodt! Dette er å regne som en godbit og skal gis i tillegg til kjæledyrets vanlige fôr.


Vilkår og betingelser
Kampanjen som gir 100,- rabatt når du handler godbiter for 350,- kr gjelder fra 02.07.2020 – midnatt den 07.07.2020. Bruk rabattkoden GODBIT100 ved utsjekk i kassen. Kampanjen inkluderer godbiter for alle typer kjæledyr. Ekskluderer fôr og poser med godbiter på over 2kg. Ekskluderer leker og annet tilbehør. Gjelder så lenge lageret rekker. Omlet Ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake kampanjen når som helst. Tilbudet kan ikke benyttes på leveringskostnader, allerede rabatterte varer eller sammen med andre tilbud.

This entry was posted in Kjæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *