Omlet Bloggen

Velg det rette allværstrekket for din luftegård

Vi får ofte spørsmål om hvilket allværstrekk som gjør at kjæledyrene er komfortable året rundt i sine Eglu luftegårder. Les den enkle guiden vår nedenfor, så vet du hvordan du kan hjelpe kjæledyrene dine med å trives i all slags vær!

Sommerskygge

Disse trekkene er laget av et tynnere materiale som gir beskyttelse for sola uten å lage en tunnel der varme fanges opp og samles inni luftegården. De er mindre enn vintertrekkene for å skape bedre luftgjennomstrømming (ergo ventilasjon) i luftegården. Flytt på sommertrekket rundt omkring i luftegården for å tilpasse skyggen til solas bevegelser og hønseflokkens rutiner. Du ønsker kanskje å bytte det ut med et transparent eller kombinasjonstrekk når regnet ulmer i bakgrunnen!

Klare trekk

De gjennomsiktige trekkene slipper sollys inn i luftegården, samtidig som det beskytter mot regn. Det gjør at de passer utmerket til våren og høsten, slik at hønsegården er lys og varm av solskinn, men også beskyttet mot uforutsett vind og regn.

Kombinasjonstrekk

Få det beste av begge verdener med skygge fra sola på én side og lys som skinner gjennom på den andre siden, i tillegg til komplett beskyttelse mot vind og regn på begge sider. Kombitrekkene er halvt mørkegrønne, solide trekk for ekstrem vind- og regnbeskyttelse, og halvt transparente trekk som slipper inn sol og varme, og lar kjæledyrene dine se deg når du kommer for å gi dem godbiter!

Allværstrekk med taukant – heavy duty

For sterk, solid beskyttelse mot det verste vinteren har å by på burde du gå for heavy duty-trekk. Selv når temperaturen går mot minus vil snøen og vinden som går løs på hønsehuset ditt møte en verdig motstander. Det mørkegrønne, ugjennomtrengelige, solide trekkene våre gi beskyttelse mot vær og vind. Hønene eller kaninene din vil kunne vandre rundt i Egluen sin i fred og ro uten å bli kalde, fuktige eller tatt av vinden!

Vintertrekk mot ekstreme temperaturer

Høns og kaniner er flinke på å holde seg varme i kaldt vær, og Egluens dobbeltvegg-isolasjonssystem vil assistere dem ved å holde kald luft ute og varm luft inne, men når temperaturen går mot minusgrader vil de muligens sette pris på litt ekstra støtte. Vintertrekkene og jakker gir dem nok et isolerende lag, akkurat som din favoritt-ullgenser, uten å inngå kompromisser med ventilasjonspunktene rundt omkring hønse- eller kaninhuset.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *