Omlet Bloggen

Er du den neste ambassadøren for Omlet? Les om hvordan det er!

Hvis du har et Omlet-produkt du elsker og liker å prate med andre mennesker om kjæledyrene dine, så vil du definitivt trives som Omlet ambassadør!

Omlets ambassadørprogram tilbyr en flott måte for folk å ikke bare titte på produktene de er interesserte i, men også spørre eieren alt de måtte lure på – som en anmeldelse, ansikt-til-ansikt!

Hvis du prater med noen som deretter finner ut at de ønsker å kjøpe produkter fra oss vil du få kommisjon på bestillingen deres. I tillegg til dette så har Omlet-kunder i andre land funnet masser av venner med felles interesser gjennom Omlets ambassadørprogram. Det er en flott måte å møte mennesker i nærheten som deler din lidenskap!

Vi snakket med to av våre ambassadører i USA, Sueellen og Jennifer, om deres erfaring med å være ambassadører, og dette er det de hadde å si:


Fortell om hønene dine og oppsettet ditt!

SE:
Jeg er heldig nok til å ha 2 forskjellige grupper med veldig skjønne høns! Vi har 8 høner rett utenfor døren på siden av huset, og 23 frittgående høner i bakhagen. Slik har vi hatt det i 3 år.

J:
Vi har fem Plymouth Rock-høner, og de har vært hos oss i ca. ett år. De bor i et Omlet-hønsehus med hønsegård. De trives utrolig godt sammen, men vil nok ikke godta nye medlemmer. De er ganske store størrelsesmessig, men trives godt på plassen de har. Vi kunne nok øke størrelsen på flokken med det oppsettet vi har nå.

Vi har også 1 hvit silkehøne, 1 blå “satin” silkehøne, og 2 blandings-silkehøner (sikkert silke/polsk – den hvite er en sizzle, og den svarte er vi ikke sikker på). De er alle høner, med unntak av satinen. De legger egg men er virkelig flotte kjæledyr. Vi har hatt blandings-silkehønene i ca. ett år, og silkehøna i 6 måneder. Den hvite silkehøna tror hun er en hane – navnet hennes er Juancho. Hun synger og klukker dagen lang, og er en karakter i seg selv. Den blå silkehøna er ny i flokken. Vi må være litt mer forsiktig med dem når det regner og er kaldt, siden de er så små. De blir fort våte, og kan ikke fly. På dagtid er de sammen med kunekune-grisene våre Max og Luigi, og de holder dem trygge og varme.

Hva liker du best med Omlet-produktene dine?

SE:
For cirka 10 år siden fikk vi våre første høns, og hele familien (alle 6) elsket å få dem i hus. Vi elsket de kjærlige og hysterisk artige personlighetene deres, og det var fantastisk å få nydelige egg av dem også. Men kort tid etterpå tok rovdyr hønene våre én etter én! Det var mildt sagt hjerteknusende! Heldigvis oppdaget datteren min de utrolige Omlet-produktene på ei messe. Hun fortalte meg om Omlet-hønsehusene og luftegårdene, samt mange andre produkter, og jeg ble bergtatt med en gang!

Jeg elsker, elsker, eeelsker utseendet til produktene. De har vakre design og er enkle å rengjøre og vedlikeholde. Nå, 3 år seinere, ser hønsehusene mine fremdeles helt nye ut! Jeg har en ekstra stor forkjærlighet for luftegårdene, siden de kan skreddersys størrelsesmessig for å passe størrelsen på flokken. Jeg elsker å kunne gå rett inn i hønsegården uten å måtte bøye meg eller krype. Denne egenskapen til produktet lar meg fôre, mate, rengjøre og besøke flokken min!

J:
Vi elsker Omlets hønsehus og luftegård i ett. Det er enkle å rengjøre, og vi har (så langt) nærmest ikke hatt noen problemer med hygiene. Jeg tror plasten bidrar til å minimere dette, sammenlignet med forresten tre eller mer porøse materialer. Hønsehuset er varmt om vinteren og holder seg nedkjølt på sommeren, selv i ekstremvarmen vi opplever. Vi har mange rovdyr i nærheten, og så langt har ingen klart å komme seg inn. De ser ut til å slite med bare det å komme seg oppå hønsehuset grunnet det avrundede taket, så det er et pluss. Jeg elsker også at produktet er enkelt å bruke – det er bare tre spaker man trenger å bruke – lett som en plett. Hele hønseflokken virker utrolig tilfreds, og Plymouth Rock-hønene legger i gjennomsnitt ett egg om dagen!

Hva slags erfaring har du med å være en ambassadør for Omlet?

SE:
Jeg elsker å være en Omlet ambassadør! Jeg elsker alle produktene og hvor allsidige de er! Jeg elsker tuppene mine! De er så søte, morsomme og en nydelig del av familien vår. Det er utrolig gøy å kunne ta inn gårdsferske egg hver dag!

Det ble helt naturlig for meg å bli en Omlet ambassadør, siden jeg elsker produktene samt å prate om erfaringene mine, kunnskapene mine og kjærligheten min ovenfor høns! Jeg elsker å vise frem ting til andre hønse-entusiaster og andre som er nysgjerrige på hønsehold og oppsettet mitt!

J:
Jeg bestemte meg for å bli en Omlet-ambassadør fordi jeg virkelig har tro på produktene, og kommunikasjonen mellom meg og bedriften har vært svært positiv – de virker som en flott gruppe mennesker som ønsker å selge et flott produkt.

Hvordan foregår et standard besøk, samt kontakt-delen, med et prospekt (fremtidig kunde)?

SE:
Som oftest vil en person som vurderer å holde høns kontakte meg på epost med et par spørsmål. Vi begynner med en samtale, og avtaler etterhvert et tidspunkt som passer for begge for et fysisk besøk slik at de får sett de flotte Omlet-produktene i bruk! Så snart folk ser hønseflokken og hønsehusene fra Omlet klarer de ikke å vente med å begynne å planlegge sitt eget oppsett og bli en del av Omlet-samfunnet!

J:
Før virusutbruddet hadde vi et par besøk – alle var godt informerte (folk er flinke med research!) og ønsket hovedsakelig bare å se produktene med egne øyne. Jeg tror hovedspørsmålet dreier seg om kostnaden – det er dyrt, og derfor ønsker folk å se om det virkelig er verdt det før de investerer. I det siste har vi mottatt forespørsler fra mennesker som skal få høns for første gang, sikkert drevet av den høye prisen på egg her i California. Noen av dem sier at de føler seg litt skremt og overveldet av hele greia, og ønsker bare å forsikre seg om det er riktig for dem. Vi er definitivt ikke eksperter på høns, men Omlet-produktene gjør alt ganske lett. Jeg er sikker på at tuppene våre er trygge og rene, og dét virker som halve utfordringen med hønsehold!


Hvis du tror du hadde vært perfekt som Omlet ambassadør kan du sende oss en epost, så sender vi deg all informasjonen du måtte trenge!

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *