Omlet Bloggen

Velg de perfekte lekene for undulaten din

Fugleburet Geo i gull og hvitt fra Omlet, med mange underholdende leker, godbiter og et fuglebad inni.

Undulater trenger leker, og det er et såpass stort behov at dette burde være en essensiell del av oppsettet til fuglen din, rett under mat og vann på prioriteringslista. Leker gir dem fysisk og mental stimuli, i tillegg til mye moro.

Undulater elsker å fly, klatre, hoppe, svinge seg og flakse med vingene, i tillegg til å utforske miljøet sitt med både nebb og klør. Som eier er det ditt ansvar å gi fuglen din leker som oppfyller alle disse behovene den har. I bildet ovenfor har vi stappet buret fullt av sittepinner og leker, men det er normalt sett bedre å holde seg til 2-3 leker i buret til enhver tid, og bytte dem ut regelmessig. Du trenger ikke å kjøpe nye leker hele tiden – fuglen din husker ikke hvilke leker han eller hun lekte med for to uker siden, men variasjon er definitivt livets krydder når det kommer til undulatleker.

Husk også at undulater kan- og burde ha leker utenfor buret de kan leke med når de flyr fritt. Sørg for at alt du gir fuglen din er trygt; unngå skarpe gjenstander, ting som har mellomrom eller hull der fuglen kan sette fast nebbet eller foten sin, og ting som kan være farlig for fuglen å spise.

Etterhvert vil du finne ut av hvilke leker som gjør fuglen din mest oppspilt, men du må nok prøve litt av hvert før dette skjer. Hvis det ser ut til at fuglene dine ikke liker en leke du har anskaffet dem er det lurt å ta den vekk og reintrodusere fuglene til leken noen dager seinere. Det kan nemlig hende at fuglen din vil synes denne leken er spennende en annen dag.

Vi har fylt et Geo fuglebur med noen av våre favorittleker fra Omlets nettbutikk som vi vet at kontorfuglene våre er gale etter. Forhåpentligvis vil fuglene dine tenke det samme!


Omlets sittepinner kan plasseres hvor som helst i fugleburet Geo
Husken laget av fruktformede ringer er fargerik, gøy å se på og slitesterk nok til at dine fjærekledde venner vil være både underholdt og få mosjon
Woven Wonders hengende leker er ideelle for kjæledyrfugler å leke med, tygge på og rive i stykker. Fugler elsker nye farger og teksturer og er naturlig nysgjerrige. De elsker å klatre og svinge, men de liker også å ødelegge ting, og Woven Wonders er laget for akkurat dette.

Mens sittepinner ikke alltids sees på som leker, er de essensielle for ethvert fuglebur-oppsett. Uten sittepinner vil kjæledyrene dine ikke kunne sitte noen plasser å hvile om natten, og de vil være fratatt mye underholdning. Selv om du sikkert ikke ser moroa i å sitte på en trepinne, så elsker fugler det. Du burde alltid ha et par sittepinner i buret.

Undulater har et utrolig godt fargesyn, og fargerike leker er normalt sett en stor hit. Kanskje de klassiske fruktringene blir en favoritt hjemme hos deg. Dette produktet består av formede ringer av frukt som henger i hverandre, og kjæledyret ditt vil elske å klatre og svinge i dem, samt hakke på dem. Fargene gir også et friskt pust i buret, og gir undulatene dine en interaktiv utfordring. Glemte vi å si at ringene også har en bjelle festet i dem?

Hengeleker fra Woven Wonders underholder fuglene dine og gir dem mye spennende å utforske i ett produkt. Fugler elsker å tygge når de leker, og disse lekene er designet for å være holdbare men mulig å slite ut – de minner om ting undulaten trolig hadde kommet over i det fri. Vi har valgt kometen og drømmefangeren for å gi undulaten fargerike leker den kan svinge og klatre på, samt sakte hakke seg gjennom med det sterke nebbet sitt.

Undulatene dine vil også elske Naturals huske med frø. Ikke bare nok med at den fungerer som en komfortabel sittepinne, så svinger den lett når den henger fra taket av buret og er dekket av 16 forskjellige typer deilige frø, bær og grønnsaker. Fuglen din vil stimuleres og underholdes i timesvis med å forsøke å løsne de deilige godbitene mens den svinger fra side til side.

Få fuglene dine til å jobbe for godbitene med Vitapol fruktpinner. Disse pinnene er stappfulle av deilige frø og frukter og kan henges fra nettingen i fugleburet slik at kjæledyrene dine kan klatre i nærheten av dem og hakke løs. Godbiter burde alltid gis i moderasjon, men du trenger ikke å bekymre deg like mye når du vet at fuglene dine må jobbe for godsakene.

Sist men ikke minst har vi Nature First Husk Puzzler. Denne hengende leken er designet for å berike habitatet til dine undulater, og tilbyr både mental og fysisk stimulering. Ringen av frøskall, kombinert med flettet sjøgress og kalkstein stimulerer flere sanser, og ser imponerende og forlokkende ut i fugleburet.

Burfugler elsker utfordringer, og med Naturals frøhuske for de nok tilå holde dem aktive. Røret er trygt å hakke på og dekket med 16 forskjellige typer frø, samt hyllebær, gulrot og østersskall.
Vitapol fruktpinner byr på fysisk og mental stimuli for fuglene dine, og lar de jobbe for godsakene.
Husk Puzzler-leken har både flettet sjøgress og kalkstein, og kan enkelt henges opp i buret via den solide klypen som medfølger.

This entry was posted in Undulater


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *