Omlet Bloggen

20 tegn på at du skjemmer bort hunden din

Enten det er hjemmelagde godbiter, nye leker eller utallige runder apport-lek som gjør at du kommer for seint på jobb, så er det mange måter du kan vise hunden din at du er glad i ham/henne. Men skjemmer du dem bort? Kanskje. Gjør det noe? Sikkert ikke.

Dette er 20 halesikre tegn på at du skjemmer bort din firbeinte venn.

1.

Det er ingenting annet i godteriskapet enn hundegodbiter. Det er bra, så lenge du ikke gir hunden alle godbitene på en gang; men det er ikke like bra hvis du selv ser etter noe godt å sette tennene i…

2.

Du har dratt på dyrebutikken med hunden din og latt den ‘velge’ lekene og tyggelekene den vil ha. Du har sikkert en overfylt kurv av dem hjemme nå!

3.

Du har kjøpt en større, bedre vannspreder til hagen bare fordi hunden din hadde det så gøy med den forrige. Plenen trenger ikke det ekstra vannet for øyeblikket, men det gjør hunden din!

4.

Du kjøper en ny pipeleke for å leke tautrekkingsleker, selv om de gamle fremdeles er i god stand… Men dette er tross alt første gangen kjæledyret ditt har hatt en leke som ser ut som en hummer…

5.

Du innser at du ser frem til hundens time hos hundefrisøren neste uke like mye som du ser frem til å selv dra på en spa-weekend på et hotell helgen etter.

6.

Posene med hundegodbiter har sunnere ingredienser enn dine egne godsaker – alt er økologisk, bærekraftig og stappet fulle med vitaminer og mineraler.

7.

Ettermiddagen du hadde satt av til DIY-prosjekter har forsvunnet, og har blitt erstattet med kos, leking med pinner og baller, og å gå en lang, fin tur i parken for å hilse på endene.

8.

Fryseren har en del frosne godbiter ment for hunden, men ingen småis eller ispinner til deg og barna.

9.

Du har brukt 2 timer på å bake på kjøkkenet. Resultatet? Flere brett med hundekjeks for kjæledyret og alle vennene hans/hennes i nabolaget.

10.

Du sitter i den ikke-så-komfortable stolen fordi hunden din er krøllet sammen i den andre komfortable stolen.

11.

Du er ikke en spesielt stor fan av programmet som går på TV’en, men du fortsetter å se på det fordi det er hundens favoritt.

12.

Du kjøper leker og godbiter til hundens bursdag eller til julestrømpen deres – og gjemmer dem bort på en høy, utilgjengelig hylle for å holde alt hemmelig frem til den store dagen.

13.

Du ringer hjem mens du er på jobbreise, og det første spørsmålet ditt er “Hvordan har hunden det?”.

14.

Du er en ekspert på hundemassasje og essensielle oljer for hunder, men vet lite om massasje og essensielle oljer for mennesker.

15.

Du gir hunden din middagen sin litt tidlig slik at dere begge kan sette dere ned og se den nye Scooby Doo- eller Lassie-filmen sammen seinere.

16.

Du bruker mer penger på frisør til hunden enn deg selv.

17.

Du har en liste over alle de lokale hundevennlige restaurantene i nabolaget, og lager en liste for plassene du og hunden din skal reise til.

18.

Hundens “rom” under trappa var planlagt og dekorert med mer nøyaktighet og kjærlighet enn din egen stue.

19.

Du bestemmer deg for å ikke la dårlige dager gå utover hunden, bare fordi du ikke vil at de skal bekymre seg for deg.

20.

Du har tatt en tur til stranden med hunden nok en gang. Du skulle egentlig ikke hit på en god stund, men hunden insisterte…

Så lenge det ikke inkluderer at du lar hunden overspise, være over-kritisk til ting den får servert eller over-trener hunden din, finnes det mange forskjellige måter å skjemme bort den kjære valpen din. Det beste med det er at hunden ikke vil føle seg bortskjemt i det heletatt, bare veldig høyt elsket.

This entry was posted in Hunder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular Posts