Omlet Bloggen

Få 100,- kr rabatt når du handler tilbehør til kjæledyrene dine for 400,- kr

Skjem bort kjæledyret ditt før sommeren er over og spar 100,- kroner når du handler tilbehør til kjæledyret ditt for 400,- kroner frem til slutten av august! Oppdag våre favoritter nedenfor og bruk rabattkoden 100OFF400 ved kassen!


HØNS

Omlets hakkeleke for høns kommer både separat og i to-pakninger.
Omlets refleksvest for høns gjør at du enkelt kan holde øye med hønene dine når kveldens mørke nærmer seg.
Høna Miss Pepperpot som sitter på hønsehusken fra Omlet.

Hakkeleken

Omlets pendant- og poppy hakkeleker er de flotte, nye interaktive matelekene hønene dine har ventet på. De kombinerer gøyal, berikende underholdning med en smakfull strøm av belønning for ‘jobben’. Hakkelekene kan fylles med mais, hønsefôr, blandet grus eller andre kombinasjoner av flokkens favoritt (harde) godbiter. Så snart du har fylt den opp blir den garantert hønsegårdens store attraksjon!

Refleksvest for høns

Omlets hønsejakker holder hønene dine varme, tørre og rene mens de er ute på byggeplassen (les: hagen din). Høns som nylig har blitt reddet fra egg- og kjøttindustrien, samt høns som nylig har felt en del fjær vil sette pris på den ekstra varmen de får fra jakken!

Omlets hønsehuske

Denne saken kan henges opp i ethvert hønsehus, innhegning eller hønsegård, og er en flott hønseleke som vil redusere kjedsomhet og holde hønene dine underholdt. De vil elske å kunne hoppe opp når de måtte ønske, strekke på vingene og svinge frem og tilbake over de fjærkledde vennene sine. Synkronisert husking er også akseptabelt, dersom hønene dine bestemmer seg for å dele broderlig på den nye leken sin.


KATTER OG HUNDER

Omlets kjølematte for hunder og katter hjelper kjæledyrene dine å kjøle seg ned i sommervarmen.
Kong havfrue-leke for katter byr på spenning og moro for din pelskledde venn.
Omlets luksuriøse plysj-teppe for hunder og katter lar kjæledyret ditt krølle seg sammen komfortabelt og drømme søte drømmer.

Omlets kjølematte

Kjølematten fra Omlet gir kjæledyret ditt en kald, komfortabel overflate de kan slappe av på gjennom de varme sommermånedene. Den selv-nedkjølende geléen byr på timesvis med komfort uten å måtte legges i kjøleskap/frys. Hvis den kjølende effekten ikke var luksuriøs nok har matten også et lag av luksuriøs memoryfoam for å være så behagelig som mulig. Matten kan legges direkte på gulvet, eller så kan du integrere den i Omlets Bolsterseng ved å brette inn matta inn under kantene på sideputene.

Kong Havfrue-leke for katter

KONG Havfrue-leke for katter lar nysgjerrige katter utforske verden inni en glitrende pose med havfrue-tema som oppfordrer og belønner instinktet til å grave og utforske. Det unike designet gjør at den står vid åpen, noe som tilfredsstiller det naturlige behovet for å gjemme seg samtidig som leken oppfordrer til jaktlek. Katten kommer til å elske å prøve å fange det dinglende skjellet, og de vendpare paljettene og den myke tekstilen byr på flere teksturer katten kan utforske.

Luksus supermykt teppe

Oppgrader kjæledyrets blundestunder med dette luksuriøse hundeteppet i plysj. Dette supermyke teppet kan brukes for å gjøre enhver plass i huset til en mer komfortabel og fredfull plass der kjæledyret ditt kan sove. Det beskytter sofaer, tepper og bilseter mot dyrehår og skitt. Du kan også ha det i hundens seng for ekstra hygge.


KANINER & MARSVIN

Caddi godbitholder er den perfekte måten å gi gnagerne dine mer frukt og grønnsaker i hverdagen, samtidig som buret holdes rent og matsvinn reduseres.
Zippi hus for kanin og marsvin passer perfekt med Zippi-tunnelene fra Omlet for å skape et tunnelsystem med ‘rom’ de kan gjemme seg i, slik som i det fri.
Leketunellene fra Zippi har tygge-motstandige ringer som øker levetiden på produktet.

Caddi godbitholder

Hold mat oppe fra bakken og underhold kaninene på samme tid med vår nye Caddi godbitholder fra Omlet. Dette er den ideelle måten å fôre frisk frukt og grønnsaker til kaninene eller marsvinene dine. Caddi godbitholder holder mat oppe fra bakken, noe som er sunnere for kjæledyrene dine. Den forbedrer renheten i luftegården, reduserer matsvinn og holder skadedyr unna. Den passer også utmerket til å ha høy i.

 

Zippi hus

Legg til et stilig, nytt Zippi marsvinhus til luftegården og følg med når de spretter inn gjennom et hull og ut det andre. Marsvin har et naturlig instinkt for å lete etter et hull å gjemme seg i, og Zippi marsvinhus tilbyr en plass kjæledyret kan føle seg trygt, tilrette og avslappet, samtidig som at dyret beskyttes mot vind, regn og sterk sol. Kaninene dine kan også hoppe oppå Zippi-huset for å få bedre oversikt over omgivelsene sine.

 

Leketunneler

Gi kaninene og marsvinene dine en ny og spennende måte å mosjonere på med våre leketunneler, de perfekte smådyrstunnelene som lar gnagerne dine springe rundt så mye de måtte ønske. Tunnelene er designet for å etterligne en tunnel i det fri, og er et flott tilskudd til luftegården til gnagerne dine. Ringene lar deg også feste tunnelene til Zippi-husene. Ved å skape en gnagertunnel med et rom i enden gir du kaninene dine en utrolig naturtro hule de kan utforske!


HAMSTERE OG ANDRE SMÅDYR

Nature first tikihytte passer utmerket for ørkenrotter, mus og hamstere for å utforske og gjemme seg i.
Options stellesett for smådyr lar deg ta vare på gnagerne dine.
Glitter mosjonsball fra Omlet lar kjæledyret ditt mosjonere i hele hjemmet ditt.

Nature First Tiki-hytte

Nature First tikihytte er en ideell gjemmeplass for smådyr. Den er laget av 100% kokosnøttfiber, så den er helt trygg for kjæledyrene dine å gnage på.

Options stellesett for smådyr

Options stellesett til smådyr har tre redskap for å stelle kjæledyret ditt; bruk den grove siden på den dobbelsidede kammen til å løse opp floker før du avslutter med den finkammede siden. Karden brukes til å fjerne døde og matte hår, spesielt fra underpelsen mens den myke børsten brukes som avsluttende finstell og gjør pelsen skinnende blank.

 

Glitter mosjonsball for smådyr

Selv om ditt hamster eller ørkenrotte er fornøyde i sin Qute, så kan det kanskje være kjekt å la dem få utforske sine omgivelser og strekke litt på beina av og til. Det er nok lurest å ikke la dem løpe fritt rundt i huset, men ved å sette dem inni en mosjonsball så kan de få gå på eventyr uten å gå seg vill.

 


FUGLER

Geo fuglebad kan festes hvor som helst på veggene i fugleburet Geo fra Omlet og gir fuglen din et berikende miljø.
Wowen Wonders drømmefanger er perfekt å stå på, hakke og plukke på for enhver nysgjerrig undulat eller fink.
Natt-teppet til Geo fuglebur gjør at fuglen din skjønner at det er kveldstid og på tide å sove, når en stjernehimmel på innsiden av teppet kommer til syne.

Geo fuglebad

Gi fuglene dine muligheten til å splashe rundt med Omlets nye Geo fuglebad, designet for fugleburet Geo. Geo fuglebadet har blitt spesialdesignet for de vinklede sidene av fugleburet Geo. To kroker sikrer at badet er festet godt, og det er raskt og enkelt å feste og ta løst, slik at du kan holde badevannet friskt og rent for kjæledyrene dine. Du kan ha fuglebadet inni buret til alle tider, eller fjerne det når fuglene er ferdige med dagens vaskerutine.

Woven Wonders fugleleker

Woven Wonders hengende leker er ideelle for kjæledyrfugler å leke med, tygge på og rive i stykker. De er laget for å gå i stykker, men også for å vare lenge, og er håndlaget av naturlige, fornybare og resirkulerbare materialer som fuglene din kan støte på i naturen, som palmeblader, abacá og bambus. Fugler elsker nye farger og teksturer og er naturlig nysgjerrige. De elsker å klatre og svinge, men de liker også å ødelegge ting og ta dem fra hverandre og lekene fra Woven Wonders er designet for å appellere til denne naturlige atferden!

Geo Night Cover

Det vakre natt-teppet til Geo fuglebur er dekorert med et kart over stjernehimmelen på innsiden, slik at undulatene dine kan nyte universets underverker fra roen og freden av sittepinnen sin. Du legger bare konstellasjonsteppet over Geoen ved leggetid før fuglene skal sove. Kanskje klarer de å få øye på orion, storebjørn eller til og med et stjerneskudd før de sovner!


Vilkår og betingelser
Tilbudet for 100,- NOK avslag når du handler tilbehør til kjæledyr for 400,- NOK løper fra 27.08.2020 – midnatt 31.08.2020. Bruk kampanjekoden 100OFF400 ved utsjekk. Inkluderer alt tilbehør til kjæledyr. Større produkter som Eglu, Autodoor, Beehaus, Fido hundebur, Maya kattehus, Qute, utendørs luftegårder, Geo, Bolster senger, osv. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Omlet Ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst. Tilbudet kan ikke benyttes på levering, allerede rabatterte varer eller sammen med andre tilbud.

This entry was posted in Kjæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular Posts