Omlet Bloggen

La undulatene dine oppdage sin egen skjønnhet – NYE Geo speil for fugler

Som mange andre fugler elsker også undulater skinnende ting. De vil hakke og plukke på alt som skinner, og vil elske å ha noe i buret som reflekterer lys og skaper spennende lysglimt. Det nye Geo speilet for fugler vil gi dem akkurat dette!

Speilet er moderne og stilfullt med en stor, skinnende overflate, og festes pent men sikkert til fugleburet Geo på et blunk. Fuglespeilet fås i to praktiske størrelser som passer den geodetiske formen på Geo fuglebur. I tillegg passer speilet utmerket som ‘splash guard’ for Geo fuglebadet, slik at du minimerer søl i og rundt fugleburet.

Undulater er svært nysgjerrige og sosiale fugler, og hovedgrunnen til at undulater fascineres av speil i buret sitt er at de tror refleksjonen faktisk er en annen fugl. Denne nye “vennen” kan være et flott tilskudd til kjælefuglens liv.

Så snart du har to eller flere undulater i buret ditt vil speil normalt sett ikke få mer oppmerksomhet enn de andre lekene i buret, men det er et flott og stimulerende tilbehør til oppsettet ditt som fuglene vil elske.

Selv om det anbefales å alltid ha undulater i par eller i større grupper så er det tilfeller når det ikke alltids er mulig. Kanskje en av undulatene dine nylig har gått bort og du jobber med å finne en ny samboer til fuglen din, eller at fuglen har helseproblemer som gjør at de må holdes atskilt i en stund.

Hvis undulaten din bor for seg selv vil du være hovedkilden til sosialt samvær, men et speil kan være en god backup når du ikke er i nærheten. Undulater kan bruke timesvis på å stelle seg med- og plapre med sin vakre romkamerat, og for mange fugler har dette en langvarig, positiv effekt. Ensomme undulater burde slippes ut av buret sitt og lekes med en betydelig andel av dagen, men en speilkompis vil gjøre opp for noen timer hvis du ikke har mulighet noen ganger!

This entry was posted in Undulater


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular Posts