Omlet Bloggen

Sensommertilbud – 50,- kr rabatt på Omlets kjølematter

Gi kjæledyret ditt muligheten til å slappe av på en superchill og komfortabel plass på de varmeste dagene i september, eller etter en lang og utmattende fjelltur i høstværet! Omlets kjølematte er selv-nedkjølende og har et lag med memoryskum som vil forme seg rundt kjæledyret ditt når de ligger på den. Du kan velge å ha siden med den klassiske kremfargen eller den stilfulle gråfargen liggende opp, avhengig av hjemmets interiør og kjæledyret ditt!

Akkurat nå får du 50,- kroner rabatt på Omlets kjølematte for hunder og katter, bare i en begrenset periode! Bruk rabattkoden COOLOFF i kassen for å benytte deg av dette eksklusive tilbudet!

Vilkår og betingelser
Kampanjen for 50,- NOK rabatt på kjølematter løper fra 03.09.20 – midnatt den 08.09.20. Bruk rabattkoden COOLOFF ved utsjekk. Tilbudet inkluderer kjølematter for katter og hunder i alle størrelser. Gjelder så lenge lageret rekker. Omlet Ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst. Tilbudet kan ikke benyttes på fraktkostnader, allerede rabatterte varer eller sammen med noen andre tilbud.

This entry was posted in Hunder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *