Omlet Bloggen

Derfor trenger hønene dine en sittepinne – Nå med 1/3 rabatt!

To høns som vagler og nyter sola og utsikten over hønsegården fra sin vagle/sittepinne for høns fra Omlet.

Høners tiltrekning til sittepinner kommer instinktivt. Våre kjæle-høns stammer fra den asiatiske jungelhøna som vagler høyt oppe i trærne. Å holde fast på en vagle kommer derfor like naturlig for høns som å legge egg og å skrape i bakken.

De fleste rasene vi holder i hagene våre i dag klarer likevel ikke å klatre opp et tre, selv om de skulle få et de kunne vagle fritt i – de er rett og slett for store og tunge. Men ved å holde fast i noe får høner en følelse av trygghet, ettersom vagling opprinnelig var en strategi som ble brukt til å holde seg unna rovdyr.

Eglu hønsehusene har perfekt rundede vaglepinner som hønene vil elske å sove på om natten, men det er også anbefalt å montere opp en vagle ute i luftegården deres. En trepinne virker kanskje ikke så spennende for oss, men en sittepinne er en utmerket måte å berike miljøet deres på.

Omlets vagle for høns nøye designet for å være komfortabel og enkel for høner å bruke, og den er robust og enkel å sette opp i hønsegården din. Velg mellom 1 eller 2 meter, og ha rett antall slik at alle hønene dine har en plass der de kan ta en pause og bare følge med på verden rundt dem.

Høns uten vagler har en større sjanse for å tiltrekke seg midd og lus, eller dra med seg bakterier fra å sitte direkte på bakken. Stresset fra å ikke ha en plass å vagle på kan også senke immunforsvaret deres og redusere antallet egg de legger.

Benytt deg av denne unike muligheten til å spare ⅓ på Omlets vagle for høns og gi hønene dine en ny leke de absolutt vil elske! Bruk rabattkoden VAGLE4LESS ved utsjekk for å få rabatten!

Vilkår og betingelser
Kampanjen for en tredjedel/33% rabatt på Omlets vagle/sittepinne for høns løper fra 10.09.20 – midnatt den 14.09.20. Bruk rabattkoden VAGLE4LESS. Inkluderer Omlets vagle for høns på 1m og 2m. Tilbudet er begrenset til 2 vagler per husstand. Gjelder så lenge lageret rekker. Omlet Ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake kampanjen når som helst. Rabatten dekker ikke leveringskostnader, og kan ikke brukes på allerede rabatterte varer eller sammen med andre tilbud.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *