Omlet Bloggen

15% rabatt på alle Qute hamsterbur med oppbevaring – Grip sjansen!

Spar 15% på det bestselgende Qute hamsterburet med oppbevaringsplass denne helgen. Dette stilfulle og moderne hamster- og ørkenrotteburet er en sikker vinner hos både kjæledyr og eiere!

Designet med flere etasjer vil oppfordre kjæledyret til å grave tunneler og skape huler. Det er også kjempeenkelt å holde rent og hygienisk, ekstremt sikkert, og takket være den avtagbare, nedre soveseksjonen vil det være enklere enn noen sinne å tilbringe kvalitetstid med kjæledyrene dine. Den praktiske lagringsplassen under buret er perfekt for å holde alle kjæledyr-relaterte ting på én plass, og gjør det morsommere og lettere å ha hamstere eller ørkenrotter som kjæledyr enn noen sinne!

Bruk rabattkoden GRIPSJANSEN15 for å få 15% rabatt på alle Qute hamster- og ørkenrottebur med oppbevaring frem til mandag kveld!

Vilkår og betingelser
Kampanjen for 15% rabatt på Qute hamster- og ørkenrottebur med oppbevaring løper fra 08.10.20 til midnatt den 12.10.20. Bruk rabattkoden GRIPSJANSEN15 ved utsjekk. Inkluderer alle farger av Qute hamster- og ørkenrottebur med oppbevaring. Alle Qute bur uten oppbevaring er ekskludert fra denne kampanjen. Gjelder så lenge lageret rekker. Omlet Ltd. reserverer seg retten til å trekke tilbake kampanjen når som helst. Rabatten kan ikke benyttes på leveringskostnader, allerede rabatterte varer eller sammen med noen andre tilbud.

This entry was posted in Hamstere


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *