Omlet Bloggen

10 tegn på at høns har tatt over livet ditt

1. Du har laget en konto for hønene dine på sosiale media

La oss bare innrømme det, så snart du har investert i et hønsehus og kjøpt din første hønseflokk så mååå du dele det med venner og familie. Enten det er de første eggene du plukker, eggete gourmet-oppskrifter med dine helt egne gårdsegg eller bare bilder av hønene dine poster du det på Instagram, Facebook eller Twitter.

2. Du finner egg over hele huset

Etterhvert som du blir mer komfortabel rundt hønene dine tenker du kanskje å slippe dem inn i hjemmet ditt. De plager ingen og kommer godt overens med kjæledyrene dine, men i blant finner du et ferskt egg i fruktskåla eller oppå favoritt-lenestolen. Hei, du vet hvertfall at de trives!

3. En hjemmeferie er ditt optimale ferieparadis

Når du først får kyllinger føler du at du er en ekstra forelder for disse dyrene. Du vasker dem, fôrer dem og sørger for at de har det bra. Å gjøre dette i tillegg til å ta vare på dine egne barn gjør at det å dra på ferie er det siste du tenker på. Du vil heller sette opp en zoom-bakgrunn av stranda eller tropene, bestille mat fra favorittrestauranten din og sette beina komfortabelt oppå bordet. Åhhh!

4. Du tar deg selv i å prate med hønene dine

Noen ganger trenger vi en bra psykologtime med en oppmerksom lytter, og hvem passer bedre til dette enn hønseflokken din? De vil aldri kommentere på det du sier eller dømme deg for handlingene dine. De gir kanskje et dytt eller hakk i ny og ne for å få litt kos, men det er hvertfall billigere enn å gå til psykolog.

5. Du har kjælenavn for tuppene dine

Etter de første par ukene av å ta vare på hønseflokken din legger du merke til at hønene har forskjellige personligheter. Noen er veldig tilbaketrukne og sky, andre er veldig spesielle når det kommer til middagstid, og noen ønsker all kosen du kan by på. Dette er den perfekte tiden for å gi hønene dine navn! Enten det er Fluffy, Kårni eller Petrine – vi dømmer ikke, de er tross alt dine kjæledyr.

6. Hjemmet ditt er fullt av fuglerelatert pynt

Enten det er servietter med hanemotiv eller et serveringsfat du og vennene dine har malt høner og egg på så er én ting sikkert – det er alltids plass til mer.

7. Du har et eget reisebur for hønene dine

Kanskje du trenger å ta dem med til veterinæren, akkurat som med de andre kjæledyrene dine. Hvem sier at de ikke skal få være komfortable? Dette er grunnen til at du har en av de beste reisebaggene for hønene dine slik at du kan transportere dem hvis de ikke føler seg bra.

8. Du kler opp hønene dine for spesielle situasjoner

Når du har vår- eller høst-høns må de kles opp for sesongen. Når det nærmer seg halloween vil du kanskje til og med kle deg og hønene opp i matchende kostymer.

9. I stedet for å gå tur med hunden går du tur med hønseflokken

Ja, det finnes bånd for høns – det fant du da du søkte det opp på Amazon. Kanskje du har begrenset med plass; hønene dine trenger tross alt å strekke på beina, så du tar dem med på gåturer i parken for å gresse og få litt frisk luft. Helt normalt, ikke sant..?!

10. Du tar deg i å sette sammen et piknik-bord for fôringstiden

Vi har alle fått med oss hvor trendy det er å bygge piknik-bord for våre ekorn-venner i hagen. Hvis du ikke har fått det med deg, gjør et raskt søk på Google. Vel, hvem sier at hønene dine ikke skal unnes noe mindre enn ekornene? Lag ditt eget og mal det for å la hønene dine spise på trendy vis.

Og helt tilslutt, vi forstår at det å bli en del av Hønseeier-land er en ny og utfordrende prosess. Alle har unike opplevelser og burde kunne ta vare på hønene/hanene sine på sitt eget vis. Flokken din er en del av familien din, så det er viktig å ikke sluntre unna på stellet deres!

Du kan lese mer om Eglu hønsehus her

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *