Omlet Bloggen

50% rabatt på hakkeleker når du melder deg på Omlets nyhetsbrev

Knask eller knep! Skjem bort hønene dine med et skremmende godt tilbud på hakkeleker. Spar 50% på hakkeleker når du melder deg på Omlets nyhetsbrev!

Vilkår og betingelser
Denne kampanjen gjelder bare mellom 29.10.2020 – midnatt 02.11.20. Så snart du har skrevet inn epostadressen din på nettsiden vil du motta en unik rabattkode som kan benyttes i kassen. Ved å skrive inn epostadressen din godtar du å motta Omlets nyhetsbrev. Du kan melde deg av når som helst. Dette tilbudet gjelder bare for Omlets hakkeleker solgt separat – poppy og pendant. Rabattkoden gjelder ikke for to-pakninger eller pakker med hakkeleker som inneholder Caddi godbitholder. Rabatten er begrenset til maks 2 stk per husstand. Gjelder så lenge lageret rekker. Omlet Ltd reserverer seg retten til å trekke tilbake kampanjen når som helst. Rabatten kan ikke benyttes på leveringskostnader, allerede rabatterte varer eller sammen med andre tilbud.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *