Omlet Bloggen

Opptil 20 % rabatt på Black Friday-salget

Vilkår og betingelser
Black Friday salg kampanjen er kun tilgjengelig fra 17.11.21 til midnatt 29.11.21. Ingen kampanjekode nødvendig – rabatten er allerede brukt på relevante produkter. Kun tilgjengelig så lenge lageret rekker. Rabatterte produkter vises med et stjerneikon i Omlet butikken. 10 % rabatt gjelder for Zippi kanin og marsvin tunneler, Zippi kanin og marsvin luftegårder, Eglu Go UP hønsehus, Automatisk dører til hønsehus, Lys til hønsehus, PoleTree hønse vagle, forhåndskonfigurerte Walk In Hønsegårder og utendørs luftegårder, utvalgte Zippi kanin og Marsvin bur, leketunneler og låser, Omlet kattesand, luksuriøse supermyke hunde og katte tepper og utvalgte vintertrekk for kaldere temperaturer. 20 % rabatt gjelder Eglu Go kanin og marsvin hytter, Maya kattetoaletter, Maya innendørs kattehus, Maya Donut seng, Qute hamster og ørkenrotte bur MK2, Eglu Go hønsegård, omlet hønsegjerde, hunde og kattesenger, topologi Hundeseng, utvalgte hunde og katte seng føtter, Geo Fuglebur, Caddi Godbitholder, Hakke Leker, Hønse vagle, Hønse huske, Freestyle Utendørs Kattetre. Kampanjen inkluderer ikke Zippi Kanin og Marsvin luftegård utvidelser, Walk in Hønse luftegårder og Utendørs luftegård utvidelsespakker, Zippi kaninhus – Grønn, vintertrekk til Eglu Cube Mk2 – Grønn, vintertrekk Eglu Go – Grønn, Qute Hamster og Gerbil bur MK3 , Vinklede tre hundeseng føtter – Middels, Runde Hundeseng Føtter av tre – Små, Messing hette Hundeseng Føtter – Middels og store, Freestyle innendørs kattetre, Utendørs verandaer og skillevegger, Zippi-plattformer, Fido Studio, Fido Nook, Fido Classic og Fido Sofa ramme, samt alle andre produkter. Med forbehold om tilgjengelighet. Omlet kan ikke garantere levering i tide til jul. Omlet Ltd. forbeholder seg retten til å trekke tilbake tilbudet når som helst. Tilbudet kan ikke brukes på levering, eksisterende rabatter eller i forbindelse med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og rabatter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular Posts