Omlet Bloggen

Oppgrader kaninenes innhegning denne høsten

Høsten er den perfekte tiden å sette av litt tid for å sørge for at kaninene dine er fornøyde med oppsettet de har i hagen. Enten du planlegger å la dem bli ute over vinteren eller flytte dem inn før den virkelige vinteren biter tak er det fremdeles et par måneder igjen der kaninene dine kanskje vil trenge litt ekstra hjelp og støtte. Her er noen enkle måter du kan oppgradere kaningården din på!

Utvidelser

Først av alt, ta en titt på luftegården og vurder om den er bra nok for kaninene dine, eller om det er rom for forbedring. Enten de har en Eglu kaningård eller en Zippi innhegning kan du gjøre den større med praktiske og lettmonterte utvidelsespaneler. På denne måten vil kaninene dine få mer plass å sprette rundt på, og du kan legge til mer morsomt tilbehør som holder kaninene underholdt i de kjølige høstmånedene.

Pet-pourri

Omlets urtebaserte Pet-Pourri er en nøye utvalgt blanding av tørkede urter og blomster som vil gi et sommerlig preg på en høstlig luftegård. Du kan strø blandingen utover gulvet i kaninburet, eller blande en liten håndfull inn i høyet. Kaninene dine vil elske duften og smaken av denne deilige blandingen.

De forskjellige komponentene av Pet-pourrien har visstnok også medisinske egenskaper som kan hjelpe kaninene å unngå en sår hals og rennende nese. Du kan lese mer om helsefordelene med Pet-pourri her.

Caddi

Mat til overs og godbiter strødd utover kaningården gjør at den ser litt trist og rotete ut. Det kan også tiltrekke gnagere og andre skadedyr, og hvis du ikke er flink til å rydde i innhegning deres kan det hende at kaninene dine får i seg noe som har begynt å mugle.

En flott måte å oppgradere luftegården din, samt gi kaninene dine deilige og næringsrike godbiter på er å gå til innkjøp av en Caddi godbitholder.

Hus

Zippi-husene vil være et flott tilskudd til innhegningen din denne høsten, siden de tilbyr både ly og en invitasjon til stimulerende lek. Kaniner har et naturlig instinkt for å lete etter et hull å gjemme seg i, og i det fri graver de ut ‘rom’ i tunnelene sine der de kan sove og slappe av. Zippi-husene tilbyr kaninene akkurat dette, men i kaninenes luftegård. De vil også elske å løpe inn og ut av husene, samt hoppe oppå huset for å få en bedre oversikt over omgivelsene sine.

Selv om kaninene alltids vil kunne returnere til kaninhuset sitt når det begynner å bli vått eller mye vind, så er det flott å ha en annen plass de kan søke tilflukt fra disse uunngåelige høstdusjene. Husene er robuste og vanntette, og kaninene dine vil elske å slappe av i dem.

Godbiter

Etterhvert som det blir kaldere vil kaninene dine bruke mer energi for å holde seg varme, så dette er en idéell timing for å kjøpe inn godbiter til godteskapet. Sørg for at du holder en god balanse mellom fersk frukt og grønnsaker og butikk-kjøpte godbiter, slik som disse løvetann- og neslerøttene som er proppfulle av vitaminer og mineraler, eller Beaphar knaskepinnene som oppfordrer til sunn nedgnaging av de konstant voksende tennene deres.

This entry was posted in Kaniner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *